Zákaznická podpora:info@biokralovna.cz

BUJÓNKA

Zakladatelky Katka, Lenka a Anička jsou sestry z malebného městečka Kyjov ze srdce Slovácka na jižní Moravě. Jejich příběh začal tak, že si svůj domácí „bujón“ vařili pro vlastní potřebu. Brzy se z něj stal dárek pro kamarády a známé, ale kvůli dobrým ohlasům se o něj chtěli podělit i s ostatními.

Bujónka je vhodná pro rychlé dochucení polévek, omáček, číny, masových či zeleninových pokrmů.

· Skvělá na přípravu marinád a dochucování příloh zejména kuskusu, bulguru a rýže. · Z jednoho balení 220g připravíte cca 5 l vývaru
· Snadno rozmíchatelná ve vodě
· Bez chemie

· Bez lepku
· Vegan / Vegetarian druhy

Hovězí Bujónka

Hovězí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti hovězího masa. Základem je hovězí maso z českých chovů a zelenina.

Složení: hovězí maso 47%, zelenina 41%(celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12%, bobkový list, hřebíček, nové koření.

Najdete ji na našem e-shopu 

Zeleninová Bujónka

Zeleninovou Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti zeleniny. Základem je zelenina, koření a bylinky.

Složení: zelenina 87% (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 13%, olivový olej, bobkový list.

Najdete ji na našem e-shopu