Zákaznická podpora:info@biokralovna.cz

Růžová řada od Purity Vision

Růžová řada od Purity Vision

S touto řadou si dokážete sestavit kompletní rutinu a hýčkat tak svoji pleť kvalitními, přírodními, ale také cenově dostupnými produkty.

Růže damašská je nazývána královnou květin nejen pro svoji krásnou vůni, ale také pro své omlazující vlastnosti. Je známá svými vitalizujícími účinky, které pleti navrací pěstěný a rozjasněný vzhled. V aromaterapii je růže damašská používána pro své konejšivé schopnosti, kdy uklidňuje nitro a napomáhá navodit pozitivní stav mysli.

Jak si takovou rutinu vytvořit? U nás na E-shopu máte možnost objednat si každý produkt zvlášť nebo si můžete objednat Set pro kompletní růžový rituál.

Základní kroky každé rutiny jsou:

Krok č. 1 - odlíčení a čištění. Pleť je tedy třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ní přes den ulpí. K odlíčení a čištění je ideální Bio Růžový čisticí olej PURITY VISION®. Díky šetrnému složení je vhodný pro všechny typy pleti a hodí se také pro odlíčení citlivé oblasti očí. Olej naneste na vlhkou pleť a vmasírujte. Poté mokrým a nahřátým ručníčkem jemně setřete nečistoty z pleti.

Krok č. 2 – tonizace. Pro stažení pórů po důkladném čištěné pleti použijte Bio Růžové tonikum PURITY VISION®. Nastříkejte jej na pleť a nechte vstřebat. Tonikum lehce stáhne póry a připraví vaši pleť na snadnější vstřebání účinných látek. TIP: Tonikum můžete nanést i na tamponek a pleť mechanicky jemným setřením dočistit.

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je vaše pokožka připravená na intenzivní péči a hloubkovou hydrataci. Do dlaně naneste potřebné množství Bio Růžového séra PURITY VISION® a aplikujte jej krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt a nechte vstřebat. Sérum

hloubkově hydratuje, jemně vypíná a vyhlazuje vrásky. TIP: Nezapomínejte na důkladnou péči v oblasti očí. Pravidelné používání séra v očním okolí vyhlazuje kruhy pod očima a tvář znatelně rozzáří.

Krok č. 4 – výživa. Pro umocnění omlazujícího efektu doporučujeme sérum používat spolu s Bio Růžovým krémem omlazujícím PURITY VISION®, nebo Bio Růžový pleťovým olejem PURITY VISION®, který pleť rozjasňuje a chrání před nežádoucími vlivy okolí. TIP: Pro extra porci hydratace použijte před nanesením krému naši Bio Růžovou vodu PURITY VISION®.

Najdete na našem e-shopu