Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou.
Brusinové čatní je vhodné pro doplnění...
Meruňky. Voňavý symbol léta. Sladký a šťavnatý. Naše meruňky jsme vyslali s fantazií do světa. A výsledek? Od koláčů a bublanin, k úžasnému a voňavému meruňkovému chutney!
Tady to vezmeme pěkně z vostra. Přesně taková je totiž naše Chilli omáčka. Plakat z ní ale určitě nebudete. Leda proto, že jste si rovnou nekoupili o skleničku navíc!
jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé kuchyni dle chuťových potřeb a zvyklostí. Olej...
Meruňky. Voňavý symbol léta. Sladký a šťavnatý. Naše meruňky jsme vyslali s fantazií do světa. A výsledek? Od koláčů a bublanin, k úžasnému a voňavému meruňkovému chutney!
Šťavnaté hrušky jsou skvělé. Šťavnaté hrušky doplněné voňavým kořením jsou přímo úžasné! A když se všechny chutě a vůně spojí, vaše chuťové buňky vystřelí radostí až do nebes.
Meruňky. Voňavý symbol léta. Sladký a šťavnatý. Naše meruňky jsme vyslali s fantazií do světa. A výsledek? Od koláčů a bublanin, k úžasnému a voňavému meruňkovému chutney!
Meruňky. Voňavý symbol léta. Sladký a šťavnatý. Naše meruňky jsme vyslali s fantazií do světa. A výsledek? Od koláčů a bublanin, k úžasnému a voňavému meruňkovému chutney!
Vyzrálé švestky z našeho sadu a směs omamně vonícího koření. Cestování se zavřenýma očima! Tohle švestkové chutney vás přenese z Česka do voňavého a barevného světa orientu.
Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu,...
V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb. Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také...
V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb. Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také...
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
Kurkumová pasta je vyrobena z čerstvého kořene, proto si uchovává svou nádhernou žlutou barvu, i vynikající plnou chuť.
Kurkuma, nebo také indický šafrán, má původ...
Vybrané vlastnosti chilli jalapeno:
obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů
zrychlují metabolismus...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Má velmi intenzivní chuť a vůni po pražených semínkách. Pro svou výraznou chuť se pesto z dýňových semínek hodí do polévek, pomazánek, různých rýžových pokrmů typu rizoto. Dále...
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní.
Ideální je na topinky,...
Pistáciové pesto je pro milovníky pistáciových oříšku s příchutí slaně – pikantní. Pistáciové pesto můžeme použít pro rychlé „vaření těstovin“. Smícháme s čerstvě uvařenou...
Rukolové pesto je skvělé v těstovinách. Najde také uplatnění s noky, grilovanou zeleninou, kuskusem, rýží, pohankou. Skvěle se roztírá na rozpečenou bruschettu, kterou můžete...
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti. Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti.
Výborně doplní...
Lahodná, nesolená a provoněná bylinkami jsou naložena v kvalitním olivovém oleji. Naložení v olivovém oleji je vzpomínkou všem, kteří kdy ochutnali tuto chuť...
Klasická varianta sušených rajčat dle střeedomořské receptury. Nejlepší odrůda – San Marzano v prémiové kvalitě naložená v naší firmě dle naší receptury. Naložení ve...
Lahodná, nesolená a provoněná bylinkami jsou naložena v kvalitním olivovém oleji a jako delikatesa pro znalce jsou naloženy vlašské ořechy . Ty jsou pak samy o sobě po delší...
Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je fantastickou ingrediencí v naší kuchyni. Je vyráběno ze slaďoučkých českých švestek.
Tato omáčka je pikantně...