Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Andělská nadílka je perfektní na pohádkový maraton. Dokonale se hodí k našemu svařáku, či vánočnímu punči. Touto kombinací nastolíte nekompromisní vánoční pohodu. A v...
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Strom původem z Jižní Ameriky se rozšířil postupně do Jižní Asie (Indie, Vietnam) a Afriky. Také se z kešu oříšků vyrábí jedinečný olej, který u nás není k sehnání. Ořechy kešu...
Proč si je zamilujete? ♥
Krom mlsání jsou výborným zdrojem bílkovin. Pro svůj obsah blahodárných látek jsou kešu ořechy oblíbené u příznivců zdravé výživy. Nenasycené mastné...
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Královská směs je vytvořena z loupaných mandlí, klikvy velkoplodé, pekanových ořechů a rozinek jumbo zlatých. Všechny ingredience jsou ve stejném poměru. Tato směs obsahuje ty...
Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se...
Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se...
Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se...
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Lyofilizované ovoce neboli ovoce sušené mrazem, je jedinečné tím, že si díky speciálnímu způsobu sušení zachovává vlastnosti své čerstvé podoby bez přidání jakýchkoliv dalších...
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Mandle jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ořechů a to nejen pro svou jemnou nasládlou chuť a pro pestré využití v kuchyni, ale také díky svému blahodárnému vlivu na naše...
Mandle jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ořechů a to nejen pro svou jemnou nasládlou chuť a pro pestré využití v kuchyni, ale také díky svému blahodárnému vlivu na naše...
Je to červené, křupavé, sladké a voní to jako léto, co to je? To jsme přece my, Tvé jahody sušené mrazem! V zimě už ke dvanácti měsíčkům chodit nemusíš, skoč si rovnou k nám :-)
Proč si je oblíbíte? ♥
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé...
Mandle jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ořechů a to nejen pro svou jemnou nasládlou chuť a pro pestré využití v kuchyni, ale také díky svému blahodárnému vlivu na naše...
Proč si je oblíbíte? ♥
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme...
Proč si je oblíbíte? ♥
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme...
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který...
Slaná chuť jemně pražených mandlí, pekanů a kešu oříšků nesmí chybět na žádném večírku. Skvěle se doplňují se sýry a uzeninami a jsou ideálním pohoštěním na dlouhé večery s...
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který...
Proč si je zamilujete? ♥
Pistácie jsou nejen lahodné mlsání, ale stávají se velmi významnými pomocníky pro ty, kdo trpí anémií způsobenou nedostatkem železa, ale také pomáhají...
Tuto oblíbenou pochoutku si nesmíte nechat ujít. Díky kombinaci dozlatova upečeného preclíku a lahodné mléčné čokolády si určitě moc pochutnáte. Ideální na večerní křoupání,...
Tuto oblíbenou pochoutku si nesmíte nechat ujít. Díky kombinaci dozlatova upečeného preclíku a lahodné mléčné čokolády si určitě moc pochutnáte. Ideální na večerní křoupání,...