Zákaznická podpora:info@biokralovna.cz

INSIGHT – PŘÍRODNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA I U VÁS DOMA

Často se ptáte na šetrné, ale účinné ošetření vašich vlasů. ..Jednou z odpovědí může být právě INSIGHT, italská profesionální kosmetika, která byla vyvinuta s jasným cílem. Čerpat z bohatých zdrojů přírody jen ty nejkvalitnější suroviny. Dbát na ekologickou udržitelnost a ochranu přírody. 

insight_carousel_1160x441_web-1-1

JAK TO JE SE SLOŽENÍM? 

Veškeré běžně používané syntetické látky jako jsou barviva, silikony, ropné produkty, parabeny či agresivní čistící složky Insight Professional nahrazuje přírodními a šetrnějšími variantami. Zejména pokud máte citlivou pokožku, tak oceníte minimální obsah niklu a šetrnou hypoalergenní parfemaci.

Většinu produktů tvoří z 96% přírodní složky.

Všechny výrobky vlasové kosmetiky Insight Professional mají certifikát VEGAN OK!
Logo VEGAN OK na etiketě zaručuje, že neobsahují žádné živočišné složky a že při výrobě daného výrobku nebyla zvířata zneužívána ani s nimi nebylo špatně zacházeno.

Insight má řešení pro všechny typy vlasů, produkty jsou rozděleny přehledně do řad podle vašich požadavků, od základní péče až po styling.

Nevíte si rady s výběrem? Stačí napsat na náš chat a naše zkušená kadeřnice Vám ráda poradí.

Z vlastní zkušenosti z našeho studia víme, že tato kosmetika vyhovuje i těm nejnáročnějším zákaznicím a umí si poradit s téměř každým „problémem.“ 

Podívejte se na produkty od této značky  

NAŠE KADEŘNICE RADÍ:

Chcete obnovit vitalitu a lesk poškozených vlasů i doma, jako byste byli u kadeřníka?
Objednejte si produkty řady Damaged Hair  (odkaz) od Insight!

KROK 1
Umyjte si vlasy Restrukturalizačním šamponem, který jim dodá pružnost a lesk.

KROK 2
Naneste Restrukturalizační kondicionér a nechte jej působit 3-5 minut, abyste oživili poškozené a lámavé vlasy.

NEBO
Aplikujte Restrukturalizační masku pro obnovení přirozené vlhkosti vlasů. Nechte ji působit 5-10 minut a poté ji opláchněte.

51512828_1886730364768603_3132118567193935872_n


JAK MÝT POKOŽKU HLAVY?


1. KROK - SPRÁVNÝ VÝBĚR ŠAMPONU
Klíčem k úspěchu je samozřejmě výběr správného šamponu pro Vaší pokožku hlavy.

2. KROK - DŮKLADNÉ NAMOČENÍ VLASŮ
V první řadě je potřeba důkladné rozčesání (neplatí pro kudrnaté vlasy). Za druhé je musíme pořádně namočit. Pěna se totiž tvoří v kombinaci s vodou, takže pamatujte, abyste nevymačkali přebytečnou vodu poté, co navlhnou.

3. KROKY - MYTÍ VLASŮ

Neexistuje žádné pravidlo, pokud jde o frekvenci mytí pokožky hlavy. Nejsme toho názoru, že si pokožku umýváme jen jednou nebo jen dvakrát. Zvolte si vlastní metodu, protože svou pokožku hlavy a šampon znáte jako nikdo jiný! Pokud Vám stačí jednou umýt pokožku hlavy, udělejte to. Pokud naopak máte potřebu umýt si hlavu podruhé, udělejte to!

Další věc je ředění šamponu. Pokud to chcete udělat, nic Vám nebrání. Pamatujte však, že ředění šamponu znamená snížení koncentrace všech složek obsažených v šamponu. V případě šamponu, který je na Vás příliš silný, může být ředění šamponu prospěšné, ale (podle nás) ředění jemného šamponu není nutné.

Další věc, o které bychom chtěli diskutovat, je nalití šamponu přímo na pokožku hlavy - to opravdu nedělejme. Do prohlubně mokré ruky nanesme správné množství šamponu, jemně napěňme a otevřenou rukou umyjme pokožku hlavy. Pamatujte však, že se nesmíte soustředit na velmi silnou masáž, protože ta povzbudí mazové žlázy a druhý den zjistíme, že šampon je na nic, protože máme vlasy opět mastné... ;) Můžeme tedy masírovat, ale velmi jemně a otevřenýma rukama.

4. KROK - OPLACHOVÁNÍ ŠAMPONU A DRUHÉ MYTÍ
Šampon samozřejmě opláchněte vlažnou vodou (tuto vodu používáme v každé fázi mytí vlasů). Můžete opakovat tento krok 2 až 4 krát znovu, pokud cítíte tuto potřebu.

5. KROK - NADMĚRNÉ VYSUŠENÍ VLASŮ
První věcí, kterou musíme zdůraznit... NEDRHNĚTE SI VLASY RUČNÍKEM.

Mokré vlasy jsou extrémně náchylné k mechanickému poškození a takové tření je jednoduše zničí. Můžete použít staré tričko místo osušky. Tato možnost je velmi šetrná. Bavlněné tričko velmi rychle odvede přebytečnou vodu z Vašich vlasů a nepoškodí je.

Nakonec si pamatujte, že nedoporučujeme spát v mokrých / vlhkých vlasech. Pokud si vlasy sušíte fénem, ​​měli byste použít chladný vzduch.

 

NAŠE MANTRA:

Buďte k sobě laskaví – používejte šetrnou kosmetiku.

69920936_2222261291215507_6941003665318608896_n