Masný výrobek – polokonzerva. Složení: kachní maso 70%, vepřové sádlo, sterilované okurky, cibule, jedlá sůl, černý pepř, kmín.
Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření...
Tento produkt vychází z myšlenky našich řezníků zpracovat všechny suroviny s respektem k jejich původu. Kančí sádlo je vhodné na pečení, vaření, na buchty, nebo jen tak...
Kančí škvarky se od našich kachních “rillettek” liší mírou jejich vyškvaření. Dochuceny jen a pouze špetkou soli v ústech doslova křupnou! Podávejte s dobrým chlebem či...
Libové kousky masa ve vlastní šťávě ručně zpracované našimi řezníky, tak akorát vypečené! Doporučujeme podávat se špenátem a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
3-4 porce...
Masný výrobek – polokonzerva. Složení: pstruh (43%), voda, cibule, ocet (13 %), papričky, sůl (7%), cukr, koření.
Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření skladujte v...
Se šípkovou nebo se zelím? Rozsekneme to za Vás! Špikovaná kančí kýta s hutnou a lahodnou šípkovou omáčkou je oblíbenou klasikou české kuchyně, se kterou rozhodně nešlápnete...
Výběr toho nejlepšího ořezu ze srnčího, dančího, jeleního a kančího masa, které je ručně zpracováno našimi řezníky a spojeno s výraznou chutí kořenové zeleniny pro ten...