Možná jste se setkali spíše s názvem arašídové, nebo burákové máslo. V podstatě je jedno jak tuto pochoutku budeme nazývat, důležité je, že se jedná o kvalitní, a v řadě zemí...
Pasta z vlašských jader má velmi široké využití. Zkuste si toto oříškové máslo namazat na pečivo či rýžové krekry nebo si tím také dochutíte jogurt nebo kaše. Vlašské jádra jsou...
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který...
Proč si je zamilujete? ♥
Pistácie jsou nejen lahodné mlsání, ale stávají se velmi významnými pomocníky pro ty, kdo trpí anémií způsobenou nedostatkem železa, ale také pomáhají...
Tuto oblíbenou pochoutku si nesmíte nechat ujít. Díky kombinaci dozlatova upečeného preclíku a lahodné mléčné čokolády si určitě moc pochutnáte. Ideální na večerní křoupání,...
Tuto oblíbenou pochoutku si nesmíte nechat ujít. Díky kombinaci dozlatova upečeného preclíku a lahodné mléčné čokolády si určitě moc pochutnáte. Ideální na večerní křoupání,...
Chipsy jsou smažené metodou vakuového smažení. Jedná se o novou a zdravější metodu smažení, díky které finální produkt obsahuje o polovinu méně tuku než při běžném smažení....