Rašovská trhaná vepřová | PAŠTIKY EVA RAŠOVSKÁ
Související produkty
Detailní popis produktu
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec.
Trhané Boženky je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení výrobku:
Min. 70% vepřového masa: plec a bok
Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko)
Tymián, Šalvěj
Sůl do 2% a pepř
Doplňkové parametry
Kategorie: | POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8594048741015 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.