Zákaznická podpora:info@biokralovna.cz

Meruňkový olej od 1g | OLEJÁŘSTVÍ UHERSKÉ HRADIŠTĚ

1,32 Kč / g
Skladem

Proč si jej zamilujete? 

Kdo z nás by neměl rád meruňky. Pokud jsou hezky zralé a sladké, mohou se po nich doslova utlouct jak děti, tak dospělí. Není nic lepšího, než když si rozkrojíte meruňku a přičichnete si k ní. Člověk má hned lepší náladu a ještě ji pozvedne tím, že se do této šťavnaté oranžové dobroty s chutí zakousne. A co teprve meruňkový olej se skvělými účinky na naši pokožku i zdraví!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej se získává buď extrakcí pomocí rozpouštědel, nebo lisováním za studena. Pod pojmem lisování za studena si představme to, že je zpracován za teploty do 40 °C. Toto lisování je lepší než extrakce, protože nemění chemické složení oleje a ten je pak kvalitnější. Voní lehce ořechově. Je světle žluté barvy, někdy může být trochu tmavší, záleží na odrůdě, z kterého je extrahován nebo lisován.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Kuchyně: 

 Jeho chuť je ořechová, lze jej proto použít i jako přísadu do dezertů. 

Pleť:

Je změkčující a zvlhčuje pleť, je vhodný pro suchou pokožku, působí protizánětlivě a proti vráskám, celkově zmírňuje projevy stárnutí. Je také antiseptický, antioxidační (brání pokožku před působením volných radikálů) a antibakteriální. 

Vlasy:

Je doporučován pro péči o vlasy, protože díky obsahu vitaminu E podporuje jejich zdraví a růst. Vyživuje vlasy, ocení ho hlavně ti, kteří je mají suché a lámavé. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________


Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.