Pohankové vločky jsou přirozeně bezlepkové. Obsahují vlákninu, nenasycené mastné kyseliny, rutin, či řadu vitamínů a minerálních látek (vitamíny skupiny B, vitamín E,...
Přirozeně bezlepkové jáhly mají vysoký obsah fosforu a železa a dále jsou bohaté na hořčík, měď, vápník a vitaminy sk. B. Jsou vhodné při stavech vyčerpanosti, po...
Rýžové vločky jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Škrob se tráví a absorbuje pomalu a při tom trvale uvolňuje do krve glukózu, což pomáhá kontrolovat hladinu krevního...
Na kaši nebo jen tak s mlékem nebo jogurtem.
Přirozeně bezlepkové. Složení: BIO pohankové vločky, BIO rýžové vločky, BIO jáhlové vločky, BIO neslazené kukuřičné lupínky, BIO...
Ovesné vločky z Ježkova statku pro vás vyrábí na Vysočině v Kamenici nad Lipou. Vločky mají přirozeně vysoký obsah živin – bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových...
Ječné vločky mají vysoký podíl nutričně hodnotných látek, především vitaminů skupiny B. Ječné vločky snižují hladinu cholesterolu v krvi, pomáhají při prevenci a léčbě...
Ráno dělá den. Se zapečeným křupavým müsli s medem a výběrovým ovocem se budete z každého dne těšit.
9324
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.